Zapratite naš Instagram Zapratite naš Facebook
Pretplatite se

Unesite svoju email adresu kako biste primali obaveštenja o novim proizvodima putem e-pošte.

Join 4 other subscribers

O nama

Nešto više o Nobili Divani

Nobili Divani je svoj dosadašnji uspeh iskazala kroz dizajniranje hotelskog i unikatnog nameštaja za kupce u Rusiji i bivših zemalja SFRJ. Veliku pažnju posvećujemo odabiru najkvalitetnijih materijala kao i upotrebu znanja Italijanskih i Srpskih proizvođača nameštaja, kombinujući ideje, znanje i iskustvo kako bi uspešno stvorili izuzetno kvalitetne proizvode.

Svi komadi našeg nameštaja su kreirani sa posebnom pažnjom usmerenom na svaki detalj tokom celokupnog procesa proizvodnje, od ideje, preko dizajna, odabira materijala, pa sve do završne obrade.

Naša filozofija poslovanja nam pomaže da uspešno postignemo savršenu ravnotežu između tradicije i modernog luksuza, kroz našu apsolutnu posvećenost jednom, ključnom idealu – PERFEKCIJI.

Komfor

Visina i širina sedišta i naslona za ruke je od izuzetne važnosti u pružanju udobnog položaja za podlaktice i ispravno držanje vaših leđa. Nobili Divani posebnu pažnju poklanja ovim detaljima kako bi vama i vašoj porodici pružili najkvalitetniji mogući odmor u prijatnoj atmosferi vašeg doma.

Materijal

Visokokvalitetni štof materijali i svila predstavljeni širokim spektrom boja od suptilno neutralnih do ekstravaganto bogatih tonova i teksture, nude vam opciju za kreiranje dezena nameštaja po vašoj želji.

Jastuci

Divani kolekcija dekorativnih jastuka pravljena sa modernom kreativnošću uz veliki izbor materijala i dezena. Posebni detalji koji će svaki kutak Vašeg doma učiniti atraktivnijim.

Poslednje novosti

Veliki popusti
3960 pregleda

Iskoristite ovu promotivnu ponudu, broj je ograničen ne cekajte poručite već danas!

Čitaj više