Zapratite naš Instagram Zapratite naš Facebook
Pretplatite se

Unesite svoju email adresu kako biste primali obaveštenja o novim proizvodima putem e-pošte.

Join 4 other subscribers

Kancelarijske stolice

Udobne i funkcionalne stolice i fotelje koje ne gube urođenu eleganciju, dizajnirani za kancelariju, mogu se predložiti bez straha u svakom ambijentu vašeg doma.

Nobili S9593P

1125 pregleda

Okretna fotelja klasičnog stila sa strukturom od bukovog drveta. Visina sedišta se može podešavati od minimalno 52 cm do najviše 60 cm. Fotelja je obložena tkaninom i pjenom vrhunskog kvaliteta. Šavovi na leđima su odlika ove fotelje.

Čitaj više

Nobili S0820S

1081 pregleda

Komforna kancelarijska stolica modernog stila sa strukturom bukovog drveta. Sedište je obloženo tkaninom i vrhunskim kvalitetom pene.

Čitaj više

Nobili S0810S

1155 pregleda

Komforna kancelarijska stolica modernog stila sa strukturom bukovog drveta. Sedište je obloženo tkaninom i vrhunskim kvalitetom pene.

Čitaj više

Nobili S0810A

1064 pregleda

Komforna kancelarijska fotelja modernog stila sa strukturom bukovog drveta. Sedište je obloženo tkaninom i vrhunskom kvalitetom pene.

Čitaj više

Nobili S0699A

1097 pregleda

Elegantna fotelja u klasičnom stilu sa strukturom bukovine. Sedište je obloženo tkaninom, tri opruge i pjenom vrhunskog kvaliteta. Visina sedišta se može podešavati od 50 do 59 cm.

Čitaj više

Nobili S0634S

1049 pregleda

Komforna klasična kancelarijska stolica sa strukturom od bukovog drveta. Sedište je obloženo tkaninom i vrhunskom kvalitetom pene. Poseduje metalnu okretnu osnovu koja se može podešavati po visini.

Čitaj više

Nobili S0594P

1040 pregleda

Okretna fotelja klasičnog stila sa strukturom od bukovog drveta. Visina sedišta se može podešavati od minimalno 51 cm do maksimalno 61 cm. Fotelja je obložena tkaninom i pjenom vrhunskog kvaliteta.

Čitaj više

Nobili S0476P

1094 pregleda

Okretna fotelja klasičnog stila sa strukturom od bukovog drveta. Visina sedišta se može podešavati od minimalno 53 cm do najviše 63 cm. Fotelja je obložena tkaninom i pjenom vrhunskog kvaliteta.

Čitaj više

Nobili S0360P

1088 pregleda

Okretna fotelja u Baroque stilu sa elegantnom strukturom od bukovog drveta. Visina sedišta se može podešavati od najmanje 50 cm do maksimalno 58 cm. Fotelja je obložena tkaninom i pjenom vrhunskog kvaliteta.

Čitaj više

Nobili S0358P

1012 pregleda

Atraktivna okretna fotelja u klasičnom stilu sa strukturom od bukovog drveta. Visina sedišta se može podešavati od najmanje 48 cm do maksimalno 58 cm. Obložena je tkaninom i pjenom vrhunskog kvaliteta.

Čitaj više

Nobili S0357P

959 pregleda

Fotelja u klasičnom stilu sa strukturom od bukovog drveta. Njegove osnovne linije stvaraju strog izgled pogodan za izvršnu ulogu. Visina sedišta se može podešavati od minimalno 51 cm do maksimalno 59 cm.

Čitaj više


Komfor

Visina i širina sedišta i naslona za ruke je od izuzetne važnosti u pružanju udobnog položaja za podlaktice i ispravno držanje vaših leđa. Nobili Divani posebnu pažnju poklanja ovim detaljima kako bi vama i vašoj porodici pružili najkvalitetniji mogući odmor u prijatnoj atmosferi vašeg doma.

Materijal

Visokokvalitetni štof materijali i svila predstavljeni širokim spektrom boja od suptilno neutralnih do ekstravaganto bogatih tonova i teksture, nude vam opciju za kreiranje dezena nameštaja po vašoj želji.

Jastuci

Divani kolekcija dekorativnih jastuka pravljena sa modernom kreativnošću uz veliki izbor materijala i dezena. Posebni detalji koji će svaki kutak Vašeg doma učiniti atraktivnijim.

Poslednje novosti

Veliki popusti
3960 pregleda

Iskoristite ovu promotivnu ponudu, broj je ograničen ne cekajte poručite već danas!

Čitaj više